Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord tegen PSV in kwartfinale beker

Feyenoord treft in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB beker PSV. De Eindhovenaren rekenden zaterdagavond in de achtste finale met 1-3 af met sc Heerenveen en schaarden zich zo onder de laatste acht ploegen in het bekertoernooi. Balázs Dzsudzsák, Danko Lazovic en Nordin Amrabat scoorden voor de ploeg van trainer Fred Rutten, Gerald Sibon deed namens de thuisploeg iets terug.
Het duel tussen de Friezen en Eindhovenaren werd zaterdag ingehaald, nadat het eind december was afgelast omdat door het winterweer de veiligheid van de bezoekers destijds niet gegarandeerd kon worden.

De andere duels in de achtste finales vonden eind 2009 wel doorgang. Feyenoord versloeg AZ in De Kuip met 1-0, nadat het eerder al Harkemase Boys en FC Den Bosch uit het bekertoernooi had gestoten. De Rotterdammers werden na de wedstrijd tegen AZ voor de kwartfinale reeds gekoppeld aan de winnaar van het duel tussen sc Heerenveen en PSV.

PSV tegen Feyenoord in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB wordt woensdag 27 januari gespeeld. Die avond wordt er om 20.45 uur afgetrapt in het Eindhovense Philips Stadion.

Volledig programma kwartfinale KNVB beker:

Woensdag 27 januari 2010
18.30 uur
Ajax – N.E.C.
20.00 uur
NAC Breda – Go Ahead Eagles
Sparta Rotterdam – FC Twente
20.45 uur
PSV – Feyenoord