Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord traint in mistige Kuip

Feyenoord heeft maandagochtend de eerste groepstraining in Nederland na terugkomst van het trainingskamp in Turkije afgewerkt. De selectie van trainer Mario Been deed dit op het hoofdveld in een mistige Kuip, omdat er op Varkenoord nog vorst zit in de grond onder de trainingsvelden.
In totaal kwamen er achttien veldspelers en drie keepers in actie in De Kuip. Fysieke trainer Toine van de Goolberg startte de oefensessie met een uigebreide warming-up, waarna Been de veldspelers een positiespel liet doen. Patrick Lodewijks ging met de doelmannen Rob van Dijk, Erwin Mulder en Darley aan de slag. Tijdens de afsluitende partijvorm werd er drie keer tien minuten gespeeld. Ieder van de drie keepers keek tijdens een van de drie delen vanaf de kant toe.



Been kon in De Kuip nog niet beschikken over Jon Dal Tomasson. De Deense aanvaller trainde nog apart van de groep. Hij werkte onder begeleiding van hersteltrainer Marcel Cas een individuele training af op Varkenoord. Tomasson is herstellende van een kneuzing.



Sigourney Bandjar liet zich ook zien op het trainingscomplex. De speler van Excelsior werkt aan het herstel van een kuitblessure die hij tijdens het trainingskamp in Turkije opliep.