Fanshop
Fanshop

Feyenoord steunt benefietuitzending voor Haïti

Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay zijn donderdagavond te gast in het televisieprogramma ‘Nederland helpt Haïti’, dat om 20.30 uur gelijktijdig wordt uitgezonden op Nederland 1, RTL 4 en SBS6. Makaay zal namens de spelersgroep en staf van Feyenoord een bedrag overhandigen. Van Bronckhorst is als aanvoerder van het Nederlands elftal aanwezig en zal namens Oranje een bijdrage leveren.
Feyenoord verleent tevens haar medewerking aan de gezamenlijke veiling die de achttien eredivisieclubs hebben georganiseerd, waarvan de opbrengst naar Giro 555 gaat. Alle clubs bieden vanaf donderdag 21 januari ieder elf originele, gesigneerde wedstrijdshirts aan die aan de hoogste bieder worden geveild op ebay.nl. Zo zijn er onder meer shirts te koop van Van Bronckhorst, Makaay, Jon Dahl Tomasson, Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Rob van Dijk. De veiling sluit aanstaande zondag om 24.00 uur.

Zondag bij de wedstrijd VVV-Venlo tegen Feyenoord zal er, evenals bij alle andere duels in de eredivisie, een collecte gehouden worden onder de bezoekers ten bate van Giro 555.

Klik hier om naar de veiling van de wedstrijdshirts te gaan, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Giro 555.