Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe Feyenoord-tenue onthuld tijdens SupportersAvond

Supporters die op donderdag 25 februari 2010 aanwezig zijn bij de Feyenoord SupportersAvond zullen exclusief en als het eerste het nieuwe tenue van Feyenoord te zien krijgen. Zowel het thuis- als uitshirt voor het seizoen 2010/2011 wordt tijdens deze avond gepresenteerd aan het publiek (geen verkoop).
Tijdens de SupportersAvond kunnen bezoekers op allerlei manieren een kijkje achter de schermen nemen bij de club. Hiervoor is een divers programma samengesteld. Zo zijn er optredens van verschillende Feyenoord-spelers en van voormalig clubambassadeur Dennis van der Geest, kunnen supporters in de huid van de spelers kruipen door zich te laten interviewen door Feyenoord TV, is het mogelijk om in het spelershome een potje te poolen of te darten met de selectieleden en gezellig een drankje te drinken met één van de oud-spelers.

Daarnaast laat verzorger Fred Zwang zien hoe hij de spelers voorbereidt op een wedstrijd en is kledingsponsor Puma aanwezig in een speciale ladies-lounge. Feyenoords hoofdsponsor ASR biedt alle bezoekers een consumptie aan.

De vrije verkoop voor de SupportersAvond is vorige week van start gegaan. Kaarten zijn voor 15 euro te koop via Feyenoord.nl of via Service & Tickets (aan de loketten of telefonisch: 0900-1908). Vanaf aanstaande dinsdag zijn kaarten voor de SupportersAvond ook te koop in de Feyenoord Fanshops. Radio Rijnmond geeft de komende tijd tien keer twee vrijkaarten weg.