Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het eerste nummer van de derde jaargang komt Jon Dahl Tomasson uitgebreid aan het woord. De aanvaller en clubtopscorer bespreekt zijn bevindingen bij Feyenoord, het huidige seizoen en zijn toekomst na het voetbal.
Daarnaast is er in het nieuwe clubmagazine plaats voor een groot interview met Darley. De doelman kreeg in de eerste seizoenshelft het vertrouwen van Mario Been, maar twee keer gooide een blessure roet in het eten. Nu hoopt de Braziliaan op een nieuwe kans.

Verder in het december/januarinummer van Feyenoord Magazine: een verslag van de ontmoeting tussen Mario Been en minister van Defensie Eimert van Middelkoop, een top tien van culthelden uit Feyenoords historie, een bijzonder gesprek met clubarts Casper van Eijck, een fotoreportage van het trainingskamp in Alanya en een verhaal over het alternatieve traject dat supporters kunnen volgen na een stadionverbod. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.