Fanshop
Fanshop

Mis geen minuut, kom zondag op tijd

Feyenoord-Ajax is nagenoeg uitverkocht. Dat betekent dat dik 47.000 toeschouwers de wedstrijd van aanstaande zondag zullen bezoeken. Feyenoord adviseert alle bezoekers daarom om op tijd naar het stadion te komen en waar mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer. Feyenoord verzoekt alle supporters ook om het elftal op een positieve manier te ondersteunen en kwetsen en/of discriminerende spreekkoren achterwege te laten. Aansluitend zal er vanuit de veiligheidsorganisatie extra aandacht zijn voor kwetsende spreekkoren en zal getracht worden aanstichters ervan eerder aan te spreken op ongewenst gedrag.
DENK AAN UW MEDESUPPORTERS, SCHUIF DOOR
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. We willen iedereen daarom vragen om uitsluitend op het plekje te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar u recht op heeft. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera. Feyenoord rekent op uw medewerking en wenst u een plezierige en succesvolle Klassieker toe.

CONTROLE OP IDENTITEITSBEWIJS
Conform de standaardvoorwaarden van de KNVB dienen bezoekers van wedstrijden in het betaalde voetbal zich altijd te kunnen legitimeren ten overstaan van daartoe bevoegde personeel. Daaronder vallen in dit geval veiligheidsmedewerkers van Feyenoord. Wij verzoeken alle bezoekers dan ook er voor te zorgen dat zij in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Supporters die niet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs lopen helaas het risico op een sanctiemaatregel:
1e keer niet in bezit: vermaning
2e keer niet in bezit: officiƫle waarschuwing
3e keer niet in bezit: lokaal stadionverbod

Feyenoord doet een dringend beroep op haar supporters om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat voornoemde sancties achterwege kunnen blijven.