Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Massale steun bij laatste training voor Klassieker

Feyenoord heeft zaterdagochtend onder grote publieke belangstelling de afsluitende training voor de Klassieker tegen Ajax afgewerkt. De Rotterdammers wisten zich op een door een dikke laag sneeuw bedekt Varkenoord gesteund door ruim duizend supporters. ‘Dit is geweldig’, waren de weinige maar veelzeggende woorden van Mario Been na afloop van de training.


De oefenmeester werd bij het betreden van het trainingsveld luidkeels toegezongen door de supporters, die daarnaast lieten merken vurig te hopen op een overwinning in de Klassieker. Zeker bij het begin van de training zat de sfeer er mede door het nodige vuurwerk goed in, terwijl aan de omheining enkele grote spandoeken waren opgehangen.



Door de dikke laag sneeuw was het veld op Varkenoord moeilijk bespeelbaar. Na een gezamenlijke warming-up liet Been zijn spelers onder meer een positiespel doen, waarna werd afgesloten met een korte partij elf tegen elf. Hierin werd niet gescoord, waarna de spelers en trainers van Feyenoord onder het door de supporters ingezette Hand in hand van het veld gingen.