Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Website Feyenoord Academy gelanceerd

Feyenoords jeugdopleiding heeft zondag om 12.00 uur een eigen website gelanceerd, die te bereiken is via www.feyenoordacademy.com. Op deze website is alles over Feyenoords jeugdelftallen en de werkwijze op Varkenoord te lezen. Naast nieuws, standen, programma’s en wedstrijdverslagen zijn op de site alle elftallen en spelers van de jeugdopleiding terug te vinden.
De werkwijze op Varkenoord is op de website samengevat in het Mission Statement, waarin de belangrijkste aandachtspunten van de jeugdopleiding worden beschreven. Het Mission Statement is in maarliefst acht talen te bekijken, zodat geïnteresseerden van over de hele wereld kennis kunnen maken met de filosofie van de Feyenoord Academy.

Feyenoordacademy.com is bovenal een verzamelplaats voor alle uitslagen, programma’s, wedstrijdverslagen en standen van alle dertien jeugdteams van Feyenoord. Het is zodoende een onmisbare site voor iedereen die is geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op Varkenoord.

De website van de Academy kon gerealiseerd worden dankzij de opbrengst van de inzamelingsactie ‘Voor Feyenoord Van Ons’ van de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV). De financiële bijdrage die Feyenoords jeugdopleiding via deze actie kreeg werd verder onder meer gebruikt voor een spelervolgsysteem, verbetering van de videoanalyse en verschillende verbouwingen op Varkenoord, waardoor efficiënter gewerkt kan worden.

‘Namens heel Feyenoord wil ik de FSV en de supporters ontzettend bedanken voor het mooie bedrag dat ze ons hebben geschonken’, zegt Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde. ‘We hebben daarmee uitermate nuttige investeringen kunnen doen, voor zaken die anders nu nog op ons verlanglijstje hadden gestaan.’ Hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard vult hem aan: ‘Dankzij de inzamelingsactie heeft de jeugdopleiding een grote stap voorwaarts kunnen zetten. We zijn heel erg blij met de investeringen die we hebben kunnen doen, daar zijn we ontzettend mee geholpen.’

Klik hier om naar de website Feyenoordacademy.com te gaan.