Voorspel de uitslag van RKC Waalwijk – Feyenoord

In het seizoen 2004/2005 kende Feyenoord met een snelle achterstand in Waalwijk een valse start, maar wist het in de loop van het duel alsnog orde op zaken te stellen. De Rotterdammers kwamen uit bij RKC twee keer op achterstand. Romeo Castelen en Salomon Kalou zorgden al in de eerste helft voor de 2-2 tussenstand. Vervolgens was het wachten tot het einde van de wedstrijd voordat Feyenoord de drie punten veilig wist te stellen. Pas een minuut voor tijd maakte Danko Lazovic het verlossende derde doelpunt, waarna Castelen met zijn tweede treffer van de avond de eindstand zelfs op 2-4 bepaalde.
Wat wordt het deze keer? Voorspel nu de uitslag van RKC Waalwijk tegen Feyenoord en wie weet win jij met je voetbalkennis. Heb je de uitslag goed voorspeld? Dan win je tot 70x je inleg!