Fanshop
Fanshop

Vlaar neemt eerste Legioenkrant in ontvangst

Ron Vlaar heeft vrijdagmiddag in De Kuip het eerste exemplaar van de Legioenkrant in ontvangst genomen. De krant is een eenmalige uitgave van Feyenoords officiële supportersclub Het Legioen en zal aanstaande zondag na afloop van de wedstrijd Feyenoord tegen AZ gratis aan alle bezoekers van het duel worden uitgedeeld.
De Legioenkrant verschijnt in een oplage van 65.000. Hij wordt niet alleen aanstaande zondag in De Kuip verspreid, maar gaat bijvoorbeeld ook naar alle amateurclubs die als Amateur-partner aan Feyenoord zijn verbonden.
 
In de krant kunnen supporters alles lezen over Het Legioen. Zo komen verschillende prominente leden aan het woord, is er aandacht voor de verhalen uit Feyenoord Magazine en is er plaats voor een reportage vanuit Barcelona over het succes van de socios. Verder zijn er columns te lezen van Legioen-ambassadeur Gerard Meijer en technisch directeur Leo Beenhakker.
 
Supporters die lid willen worden van Het Legioen kunnen profiteren van een uniek aanbod dat in de krant staat. Zij betalen namelijk tot het eind van het seizoen maar twintig euro en ontvangen bovendien twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord.