Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Onvergetelijke middag in De Kuip voor drie jonge Feyenoorders

De jonge Feyenoord-supporters Ivar, Shane en Kayleigh hebben woensdag de middag van hun leven gehad. De drie kinderen hadden samen met hun ouders of opa een onvergetelijke ontmoeting in De Kuip met Jonathan De Guzman, Dani Fernández en Sekou Cissé. De spelers van Feyenoord gingen met hun jonge fans op de foto en deelden handtekeningen uit.


Het gezelschap had op dat moment al een luxe lunch in de business unit van Feyenoords hoofdsponsor ASR Verzekeringen achter de kiezen. Nadat de handtekeningen waren gezet en de foto’s gemaakt, beantwoordden Cissé, De Guzman en Fernández alle vragen die de drie jonge Feyenoord-supporters én hun begeleiders hadden.



Ivar, Shane en Kayleigh waren de gelukkige winnaars van de Meet and Greet met de Feyenoord-spelers zoals deze eind vorig jaar te winnen was tijdens Het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest. Feyenoords hoofdsponsor ASR Verzekeringen stelde die feestelijke dag voor Feyenoords Juniorclub Kameraadjes netjes met chocolademunten beschikbaar, waaraan een kraslot was bevestigd. Ivar, Shane en Kayleigh hadden geluk en krasten de hoofdprijs tevoorschijn.