Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

El Ahmadi traint mee met groep

Karim El Ahmadi heeft woensdagochtend voor een groot deel meegedaan aan de groepstraining van Feyenoord. De middenvelder moest zich afgelopen zondag in de wedstrijd tegen FC Utrecht nog in de slotfase laten vervangen met een enkelblessure, maar trainde woensdag alweer grotendeels met de selectie mee. Slechts het conditionele onderdeel waarmee de training werd geopend, liet hij aan zich voorbij gaan.


Terwijl de selectie zich onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg in het zweet werkte, trainde El Ahmadi individueel met hersteltrainer Marcel Cas. Nadat Mario Been de training vervolgde met een positie- en een partijspel, voegde El Ahmadi zich bij de rest van de groep.



De groepstraining vond woensdag plaats in De Kuip. Dani Fernández meldde zich ook op het hoofdveld in het stadion. De Spaanse verdediger werkte onder leiding van Cas een individueel programma af. Fernández is herstellende van een kruisbandblessure.



Na afloop van de training bleef de volledige selectie en trainersstaf op het veld om de grote wens van de jonge Feyenoord-supporter Foeke in vervulling te laten gaan. De jonge Feyenoorder wilde graag de spelers van Feyenoord ontmoeten, iets dat door bemiddeling van de stichting Doe Een Wens werkelijkheid werd.



Foeke was eerst aandachtig toeschouwer tijdens de training en ging na afloop op de foto met de voltallige selectie en trainersstaf. Nadat de nodige handtekeningen waren gezet, nam Been hem vervolgens mee naar het strafschopgebied, waar Foeke met succes een aantal penalty’s op Rob van Dijk nam.