Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Tweede editie Feyenoord Voetbalpark op 31 maart

Feyenoord organiseert op woensdag 31 maart voor de tweede keer het Feyenoord Voetbalpark. Supporters tot en met veertien jaar kunnen die dag van 13.30 uur tot 17.30 uur terecht in De Kuip voor elf spectaculaire voetbalactiviteiten, waaronder de Puma Power Tower, het ASR levend tafelvoetbal, snelheidschieten en een Feyenoord-quiz. Waarschijnlijk zal ook een aantal spelers van de selectie het Feyenoord Voetbalpark bezoeken!
Supporters die het Feyenoord Voetbalpark willen bezoeken, kunnen zich vanaf donderdag (vandaag) inschrijven op deze pagina. Zij ontvangen na inschrijving een stempelboek, waarin onder meer een overzicht staat van alle activiteiten. Bezoekers van het Voetbalpark krijgen na afloop op vertoon van hun stempelboek een goed gevulde kadotas.

Deelname aan het Feyenoord Voetbalpark is gratis voor leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes en leden van Het Legioen tot en met 14 jaar. Zij kunnen zich inschrijven tot en met donderdag 25 maart. Alle andere deelnemers van het Voetbalpark betalen vijf euro. Zij zijn dan automatisch tot het eind van het seizoen lid van Kameraadjes. De voorinschrijving voor niet-leden eindigt op maandag 15 maart.

Klik hier om naar het inschrijfformulier voor het Feyenoord Voetbalpark te gaan.