Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Been laat Van Haaren meetrainen

Ricky van Haaren heeft woensdagochtend voor het eerst meegetraind met de selectie van Feyenoord. De middenvelder kreeg van trainer Mario Been de kans zich te bewijzen tussen de spelers van het eerste elftal en liet een prima indruk achter op de oefenmeester. ‘Het zag er heel positief uit wat Ricky liet zien’, zei Been na afloop van de oefensessie. ‘Hij heeft het talent en de leeftijd om deze stap te maken.’


Van Haaren stond eerder dit seizoen al op de nominatie om mee te trainen, maar een blessure gooide destijds roet in het eten. Enkele weken geleden maakte de middenvelder zijn rentree voor Feyenoord O/19, het elftal waarvoor hij dit seizoen uitkomt. Been liet woensdag weten van plan te zijn Van Haaren op regelmatige basis bij de groep te willen halen.



Om te beginnen aanstaande donderdag, wanneer voor Feyenoord de volgende groepstraining op het programma staat. Dat het voorjaarsvakantie is bleek woensdag al aan de rand van het trainingsveld. Supporters waren in groten getale aanwezig om Been en zijn spelers in actie te zien.



Na afloop van de training, waarin onder meer een passoefening en een partijvorm werden gespeeld, waren het voornamelijk kinderen die jacht maakten op een handtekening van de Feyenoord-spelers. Met nog maar één training in de benen kon ook Van Haaren direct vol aan de bak op Varkenoord, want ook zijn handtekening was al geliefd onder de Feyenoord-jeugd.



Sekou Cissé maakte de drukke handtekeningensessie niet mee. De Ivoriaanse aanvaller ging na afloop van de groepstraining aan de slag met fysieke trainer Toine van de Goolberg. Cissé werkte een extra looptraining af nadat hij eerder deze maand vanwege een teenblessure enkele groepstrainingen moest missen.