Fanshop
Fanshop

Laatste kaarten SupportersAvond donderdag aan de deur te koop

Supporters die aanstaande donderdag de Feyenoord SupportersAvond in De Kuip willen bezoeken, kunnen aan de deur nog kaarten kopen. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn bij een speciaal ingerichte balie in het Maasgebouw verkrijgbaar. Tijdens de SupportersAvond wordt onder meer het nieuwe tenue van Feyenoord gepresenteerd. Bezoekers krijgen als allereerste zowel het thuis- als uitshirt voor volgend seizoen te zien. Supporters krijgen tijdens de SupportersAvond op vertoon van hun toegangskaart een gratis consumptiebon aangeboden door Feyenoords hoofdsponsor ASR.
Supporters die naar de SupportersAvond komen kunnen verder genieten van een uitgebreid programma, waarin een grote rol is weggelegd voor de selectie. Niet alleen kunnen supporters een drankje met de spelers drinken in het spelershome, maar hen ook interviewen door in de huid te kruipen van de verslaggever van Feyenoord TV.

Verschillende selectieleden zullen daarnaast hun medewerking verlenen aan de presentatie van de nieuwe tenues voor het volgende seizoen, terwijl verzorger Fred Zwang een aantal keer op de avond spelers onder handen zal nemen op de massagetafel.

Natuurlijk is er ook plaats voor muziek op de SupportersAvond. Zo kruipt voormalig Feyenoord-ambassadeur Dennis van der Geest achter de draaitafels en is er live-muziek van Band & Breakfast. Huis-DJ Bootsy Paul zorgt gedurende de avond voor de muzikale omlijsting van het programma.

In De Kuip Eten & Drinken zijn de hele avond verschillende oud-spelers aanwezig in het kader van Meet the Legends. Hier kunnen supporters een praatje maken met hun helden uit het verleden en met hen op de foto gaan.

De deuren van het Maasgebouw gaan aanstaande donderdag om 19.00 uur open. Rond 23.30 uur is de Supportersavond ten einde. Tussen 19.30 en 22.30 is het Feyenoord Museum open en vrij toegankelijk voor alle bezoekers.

Tot donderdagavond zijn er ook nog kaarten verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops of aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets.