Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het tweede nummer van de derde jaargang komt Leroy Fer uitgebreid aan het woord. De talentvolle middenvelder bespreekt de ontwikkeling die hij de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt en is uitgesproken over zijn ambities als voetballer.
Daarnaast is er in het nieuwe clubmagazine plaats voor een dubbelinterview met de talentvolle verdedigers Stefan de Vrij en Bart Schenkeveld. De twee komen allebei van Varkenoord en maakten de afgelopen maanden hun debuut in het eerste elftal en zijn zodoende tegenwoordig niet alleen vrienden maar ook concurrenten.

Verder in de februari/maart-editie van Feyenoord Magazine: een bezoek aan Paul Bosvelt in Deventer, waar hij assistent-trainer is van Go Ahead Eagles, een bijzondere ontmoeting met magnetiseur Henk de Gier, die sinds dit seizoen terug is bij Feyenoord, het interview van de maand met generaal en Feyenoord-supporter Mart de Kruif, een stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen aan de hand van het nieuwe stadion en een verhaal over het sociaal maatschappelijk beleid van Feyenoord. Verder is er plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.