Fanshop
Fanshop

Feyenoord introduceert Feyenoord Mobiel

Feyenoord is van start gegaan met een nieuwe dienst, exclusief voor alle leden van het Legioen: Feyenoord Mobiel. Dit is een abonnement voor de mobiele telefoon, waarvoor geen vast maandbedrag wordt betaald. Met Feyenoord Mobiel kunnen supporters gratis bellen naar andere supporters die aangesloten zijn bij Het Legioen en Feyenoord Mobiel hebben geactiveerd. Bovendien ontvangen alle Legioen-leden die met Feyenoord Mobiel gaan bellen bij alle wedstrijden van Feyenoord een sms met de rust- en eindstand. Dat meldt Feyenoord Magazine deze maand.
Belminuten naar andere telefoonnummers die geen Feyenoord Mobiel hebben, worden per factuur tegen marktconforme kosten in rekening gebracht. Hiervoor kunnen ook voordelige bel- en smsbundels worden afgesloten.

Feyenoord Mobiel is een extra service voor alle leden van Het Legioen. In een later stadium kunnen supporters die nog geen lid zijn van Het Legioen een speciale aanbieding verwachten met betrekking tot Feyenoord Mobiel, met daarbij direct een bijzonder aanbod om lid te worden van Het Legioen.

Kijk voor meer informatie en activering van Feyenoord Mobiel op www.feyenoordmobiel.nl.