Biseswar met twee treffers aan basis zege Jong Oranje

Diego Biseswar heeft woensdagavond met twee doelpunten een groot aandeel gehad in de 3-2 zege van Jong Oranje op Jong Polen. De aanvaller maakte met twee treffers in een kwartier tijd een 0-1 voorsprong van de Polen ongedaan in het EK-kwalificatieduel. Na bijna een uur spelen benutte hij een rebound, waarna hij twintig minuten voor tijd een assist van Leroy Fer tot doelpunt promoveerde. Naast Biseswar en Fer speelde ook Georginio Wijnaldum de hele wedstrijd.
Vijf minuten na de 2-1 van Biseswar maakte Siem de Jong het laatste doelpunt voor de ploeg van KNVB-coach Cor Pot. De Pool Kielb bepaalde acht minuten voor tijd de eindstand. Voor Jong Oranje was het de zesde zege in de EK-kwalificatiereeks in even zoveel wedstrijden. Nederland is zodoende koploper in groep 4.