Fanshop
Fanshop

Voorinschrijven Feyenoord Voetbalpark kan tot maandag

De voorinschrijving voor het Feyenoord Voetbalpark sluit aanstaande maandag. Supporters tot en met veertien jaar die op woensdag 31 maart het Voetbalpak willen bezoeken en geen lid zijn van Kameraadjes, kunnen zich tot en met aanstaande zondag inschrijven via deze website. Zij betalen hiervoor vijf euro en zijn daarmee automatisch tot het eind van het seizoen lid van Kameraadjes.
Na inschrijving ontvangen deelnemers een stempelboek, waarin zij op 31 maart de elf verschillende activiteiten kunnen laten afstempelen. Als de voorinschrijving is gesloten, kunnen niet-Kameraadjes alleen nog een stempelboek kopen aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Leden van Kameraadjes kunnen zich tot en met donderdag 25 maart gratis inschrijven voor het Feyenoord Voetbalpark.

Het Feyenoord Voetbalpark opent op 31 maart om 13.30 uur de deuren en is om 17.30 uur afgelopen. Bezoekers kunnen tijdens het Voetbalpark deelnemen aan elf spectaculaire voetbalactiviteiten, waaronder de Puma Power Tower, het ASR levend tafelvoetbal, snelheidschieten en een Feyenoord-quiz. Waarschijnlijk zal ook een aantal spelers van de selectie het Feyenoord Voetbalpark bezoeken.

Klik hier om naar het inschrijfformulier voor het Feyenoord Voetbalpark te gaan.