Fanshop
Fanshop

Kom 31 maart naar het Feyenoord Voetbalpark

Feyenoord-supporters tot 14 jaar kunnen zich woensdag 31 maart uitleven in het Feyenoord Voetbalpark. Van 13.30 uur tot 17.30 uur zijn er in De Kuip elf spectaculaire voetbalactiviteiten te doen, waaronder de Puma Power Tower, het ASR levend tafelvoetbal, snelheidschieten en een Feyenoord-quiz. Waarschijnlijk zal ook een aantal spelers van de selectie het Feyenoord Voetbalpark bezoeken.

Diego Biseswar en Luc Castaignos hebben afgelopen week een commercial voor het Voetbalpark opgenomen, waarin zij elkaar op het voorplein van De Kuip met de bal proberen af te troeven. Deze commercial is te bekijken in de Videospeler op deze site.

Leden van Kameraadjes of van Het Legioen (niet ouder dan 14 jaar) kunnen zich tot en met donderdag 25 maart via de website gratis inschrijven voor het Feyenoord Voetbalpark. Na 25 maart kunnen leden op vertoon van hun lidmaatschapspas bij een van de Feyenoord Fanshops of aan de loketten van Service & Tickets een stempelboek ophalen. In dit stempelboek kunnen zij de verschillende activiteiten tijdens het Voetbalpark laten afstempelen.

Niet-leden kunnen voor 5 euro een stempelboek kopen aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Zij zijn dan tevens gratis tot het eind van het seizoen lid van Kameraadjes. Deelnemers ontvangen tijdens het Voetbalpark op vertoon van hun stempelboek een mooie kadotas.

Klik hier om naar de videospeler te gaan en de commercial met Diego Biseswar en Luc Castaignos te bekijken. Klik hier om naar het inschrijfformulier voor het Feyenoord Voetbalpark te gaan.