Fanshop
Fanshop

Bezoekersinformatie Feyenoord tegen Vitesse

De tweede helft van de vanwege noodweer gestaakte wedstrijd Feyenoord-Vitesse (d.d. 20 maart 2010) wordt aanstaande woensdag 31 maart om 20.00 uur in De Kuip gespeeld. Het stadion opent om 19.00 uur. Hieronder vindt u als bezoeker de belangrijkste informatie.
Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders* hebben deze wedstrijd gewoon toegang met hun seizoenkaart. Verloren/gestolen/beschadigde seizoenkaarten kunnen voor deze wedstrijd via Feyenoord Service & Tickets vervangen worden voor een duplicaatdagkaart. Reeds uitgegeven duplicaatdagkaarten voor  de wedstrijd van afgelopen zaterdag zijn woensdag NIET meer geldig.

Dagkaartkopers
Supporters die via TicketBox, Internet of Feyenoord Service & Tickets een dagkaart kochten, kunnen ook woensdag 31 maart gebruik maken van dezelfde dagkaart. Verloren/gestolen/beschadigde dagkaarten die op naam geregistreerd staan, kunnen op de wedstrijddag vervangen worden voor een duplicaatdagkaart. Dagkaarten die niet op naam staan kunnen niet vervangen worden. Reeds uitgegeven duplicaatdagkaarten voor afgelopen zaterdag zijn woensdag NIET meer geldig.
   
Seatwave
Alle gedane transacties via Seatwave blijven van kracht. Dit houdt in dat doorverkochte seizoenkaarten woensdag geblokkeerd zijn. De Seatwave-kopers hebben wel toegang tot het stadion. Zij dienen echter een nieuwe vervangende dagkaart af te halen bij de loketten 7 t/m 12 van Feyenoord Service & Tickets. De reeds uitgegeven Seatwave-dagkaarten zijn dus NIET meer geldig.  

Parkeren
Parkeerjaarkaarten voor P5 en P6 zijn woensdag geldig. De dagkaarten P5 en P6 met als datum zaterdag 20 maart 2010 zijn NIET meer geldig. Voor meer informatie over parkeren kunt u contact opnemen met parkeerkaarten@dekuip.nl

Zakelijke markt
Alle seizoenkaarten voor de zakelijke markt (waar onder Business Seats) zijn aankomende woensdag geldig. Alle dagkaarten voor de zakelijke markt (tribunekaarten, parkeerkaarten en zaalkaarten) worden vervangen voor nieuwe dagkaarten. Deze worden een dezer dagen verstuurd. Het Maasgebouw opent woensdag om 18.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sales@feyenoord.nl.
 
* Onder seizoenkaarthouders wordt verstaan: seizoenkaarthouders, bedrijven seizoenkaarthouders, 11-wedstrijdenkaarthouders, aandeelhouders en obligatiehouders.