Fanshop
Fanshop

NEC – Feyenoord in de media

Feyenoord.nl blikt na elke speelronde terug op de wedstrijd van Feyenoord, aan de hand van verslagen en reacties in de media. Een overzicht uit dagbladen en van websites, plus een samenvatting en reacties van Eredivisie Live. Deze keer: NEC tegen Feyenoord, eindstand: 0-0.
Goal.com:
NEC en slap Feyenoord houden gelijke tred
Wederom slaagden de Nijmegenaren er niet in deze kansen om te zetten in doelpunten. Erwin Mulder stond bij een inzet van Saïdi Ntibazonkiza zijn hok perfect te verdedigen en een schietkans voor Fejzullahu, uit kansrijke positie, ging naast en over. De brilstand bij de rust van het matige duel was dan ook niet verwonderlijk.

VI.nl:
Feyenoord moet in De Goffert genoegen nemen met punt
Een belangrijk ingrediënt ontbrak om een positief resultaat te boeken. Waar Feyenoord woensdag de slag won met dank aan een gezonde dosis agressiviteit, daar legde de Rotterdamse ploeg het op dat punt in De Goffert af tegen NEC.

De Telegraaf:
Bloedeloze remise bij NEC
Het 17-jarige talent Castaignos bleef, net als Landzaat, na de rust achter in de kleedkamer. Niet omdat Been ontevreden over hem was (‘Luc heeft zich het snot voor de ogen gewerkt’), maar omdat hij in de tweede helft twee ‘frisse spelers’ wilden inbrengen. Daarbij Koos Been weer niet voor Stefan Babovic, over wiens toekomst bij Feyenoord eerdaags een besluit valt, maar voor Luigi Bruins en Diego Biseswar.

NUSport/ANP:
Feyenoord en NEC in evenwicht
Met een schot van Biseswar op de onderkant van de lat was Feyenoord in de 71e minuut dicht bij een voorsprong. Maar NEC bleef het betere team. Een verdiende zege na vijf nederlagen op rij bleef echter uit, mede door goed keeperswerk van Mulder: 0-0. In de slotseconde kopte NEC-spits Björn Vleminckx de bal nog rakelings voorlangs.

NEC-Nijmegen.nl:
NEC en Feyenoord scoren niet: 0 – 0
Vanuit het niets leek Biseswar na 71 minuten Feyenoord ineens op een voorsprong te zetten, maar zijn schot spatte uiteen op de onderkant van de lat. Het bleek uiteindelijk de enige grote kans van de Rotterdammers. NEC was in de slotfase van de wedstrijd dan ook de ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning. Sibum vergat van dichtbij binnen te tikken, Saïdi zag een poging stijlvol gered door Mulder en een spectaculaire omhaal van Björn Vleminckx ging over. 

Bekijk hier de samenvatting van NEC tegen Feyenoord en de reacties van Mario Been en Giovanni van Bronckhorst.