Fanshop
Fanshop

Van Dijk, Cissé en De Cler inzetbaar tegen NAC Breda

Mario Been kan aanstaande zondag voor de wedstrijd tegen NAC Breda voor het eerst weer beschikken over Rob van Dijk, Sekou Cissé en Tim de Cler. De drie keren terug van een blessure en trainden allen vrijdag met de groep mee. Van Dijk kampte met een liesblessure, Cissé had last van zijn teen en De Cler had klachten aan zijn bovenbeen. Het is nog niet bekend of de drie zondag ook daadwerkelijk bij de selectie zitten. ‘Maar het is in ieder geval prettig dat ik weer wat te kiezen heb’, zei Been vrijdagmiddag.
Van Dijk kwam voor het laatst in actie in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De doelman moest zich toen na een uur spelen laten vervangen door Erwin Mulder. Cissé moest de afgelopen twee wedstrijden van Feyenoord, tegen respectievelijk NEC en Vitesse, aan zich voorbij laten gaan. De Cler miste alleen het afgelopen duel met Vitesse, waarvan de tweede helft nog uitgespeeld diende te worden.

Been kan zondag nog niet beschikken over Dani Fernández, Jonathan De Guzman en Jon Dahl Tomasson, die alle drie nog niet fit zijn. De Guzman trainde vrijdag voor het eerst weer met de groep mee, maar is nog niet wedstrijdfit. Ook Fernández maakte de ontspannen vrijdagtraining mee. ‘Voor beide spelers ziet het herstel er veelbelovend uit’, zei Been. ‘Maar ze moeten nog stappen maken voor ze weer inzetbaar zijn.’