Fanshop
Fanshop

Cissé keert terug in basis tegen PSV

Sekou Cissé keert aanstaande zondag tegen PSV zo goed als zeker terug in de basisopstelling van Feyenoord. De Ivoriaanse aanvaller speelde vrijdagochtend tijdens de groepstraining in de vermoedelijke basiself voor het duel met de Eindhovenaren. Cissé maakte vorige week in de wedstrijd tegen NAC Breda als invaller al zijn rentree, na hersteld te zijn van een teenblessure.
Been had vrijdag goed nieuws vanaf het blessurefront. Het herstel van de knieblessure van Jonathan De Guzman verloopt voorspoedig. ‘Jonathan is door de medische staf fit verklaard en mag alles weer meedoen’, zei Been. ‘Aanstaande maandag zal hij volledig instromen bij de groepstraining.’ De middenvelder maakte de afgelopen dagen al grote delen van de groepstraining mee.

Jon Dahl Tomasson stond de voorbije weken aan de kant met een voetblessure, maar heeft inmiddels aangepast schoeisel tot zijn beschikking. Vrijdagochtend liep hij hier op Varkenoord zijn eerste meters op. ‘Het korte werk ging aardig, maar de langere stukken waren nog wat lastig’, zei Been. ‘Het is even afwachten wat zaterdag de reactie is. Ik weet niet wanneer hij terug zal keren, maar ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk.’

Naast De Guzman en Tomasson is alleen Dani Fernández niet beschikbaar voor het duel met PSV. Voor de rest beschikt Been over een volledig fitte selectie.