Fanshop
Fanshop

Bekerspecial Feyenoord Magazine verschenen

De bekerspecial van Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het vierde nummer van de derde jaargang komt Ron Vlaar uitgebreid aan het woord. De verdediger blikt aan de hand van zeven datums van het afgelopen seizoen terug op zijn bijzondere jaar en kijkt vooruit naar de bekerfinale.
Verder in de nieuwe editie van Feyenoord Magazine: een uitgebreid interview met spits Luc Castaignos die voor het eerst uit de schaduw stapt, een top tien van mooiste bekermomenten van Feyenoord, het interview van de maand met materiaalman en voormalig aanvaller Carlo de Leeuw, een bezoek aan oud-speler Reinier Kreijermaat op de tennisbaan waar hij als groundsman werkt en verder alles over de komende bekerfinale tegen Ajax. Uiteraard is er ook plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Klik hier voor een preview van het magazine.