Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt toe naar eerste duel bekerfinale

Feyenoord is donderdagochtend de voorbereiding op het eerste duel van de bekerfinale tegen Ajax gestart. Trainer Mario Been stond donderdagochtend met vrijwel de volledige spelersgroep op het veld. Dinsdag en woensdag had de selectie van Feyenoord vrijaf, maar een aantal spelers trainde die dagen individueel in De Kuip en op Varkenoord.


Tim de Cler toonde zich op het trainingscomplex tijdens de afsluitende partijvormen bijzonder scherp. De linkervleugelverdediger schoot meerdere malen hard raak en had hiermee een belangrijk aandeel in de uiteindelijke winst van zijn team.



Ron Vlaar ontbrak donderdag tijdens de groepstraining. De centrale verdediger meldde zich in de loop van de ochtend wel op Varkenoord, maar werkte een individuele training af. Vlaar raakte ruim een week geleden tijdens het duel met Sparta Rotterdam geblesseerd aan zijn hamstring en werkt sindsdien aan zijn herstel.



Het eerste duel van de bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax wordt aanstaande zondag gespeeld in de Amsterdam Arena. Het duel met de Amsterdammers begint om 18.00 uur en staat onder leiding van arbiter Eric Braamhaar. Op donderdag 6 mei wordt in De Kuip de tweede wedstrijd gespeeld. Die dag is Roelof Luinge de leidsman.