Excelsior begint play-offs tegen FC Zwolle

Excelsior speelt in de tweede ronde van de play-offs om promotie tegen FC Zwolle. De Kralingers wonnen vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-5 van FC Omniworld en eindigen daardoor op de derde plaats in de Jupiler League. Excelsior speelt op 6 mei eerst uit tegen FC Zwolle. Drie dagen later volgt de thuiswedstrijd op Woudestein.
Tim Vincken maakte vrijdag een minuut voor tijd het laatste doelpunt van de wedstrijd. Guyon Fernandez werd matchwinner met drie doelpunten, terwijl ook Leen van Steensel een treffer achter zijn naam kreeg. Feyenoorders Norichio Nieveld, Kamohelo Mokotjo en Kermit Erasmus begonnen in de basis in Almere. Vincken kwam bij rust in het veld in plaats van Erasmus, terwijl Pedro en Ribeiro in de tweede helft eveneens als invaller hun opwachting maakten.

FC Oss eindigde op de laatste plaats van de Jupiler League en degradeert daardoor naar de Topklasse.