Fanshop
Fanshop

Eerste training seizoen 2010/2011 op zondag 27 juni

De eerste training van het seizoen 2010/2011 is vastgesteld op zondag 27 juni. De selectie van trainer Mario Been zal die dag twee oefensessies afwerken op Varkenoord. Op de eerste trainingsdag wordt de eerste oefensessie vanaf 10.30 uur afgewerkt in de thuistenues voor het nieuwe seizoen. De tweede training van de dag begint om 13.30 uur en de spelers van Feyenoord dragen dan het nieuwe uittenue. Op de reeds jaren drukbezochte eerste trainingsdag zijn er rondom het trainingsveld tal van activiteiten te doen en informatiestands te vinden. Vanzelfsprekend gaan die dag de nieuwe wedstrijdtenues van Puma ook in de verkoop.
De Open Dag 2010 vindt plaats op zaterdag 10 juli. Onderdeel van het programma die dag in De Kuip is de broederstrijd tussen de profs van Been en de amateurs van Sportclub Feyenoord. Net als tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen oefent Feyenoord ook komende zomer tegen Sportclub Feyenoord. ‘De broederstrijd is vorig jaar in ere hersteld’, zegt Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde. ‘Dat is goed bevallen en het is mooi dat beide elftallen het ook in de aanloop naar het volgende seizoen weer tegen elkaar op kunnen nemen. Een volle Kuip is een prachtig podium voor deze wedstrijd.’ Been treedt op zaterdag 10 juli tijdens de Open Dag met zijn elftal aan tegen de zondaghoofdklasser.

Het programma van de voorbereiding zal, evenals het dagprogramma van de Open Dag, in een later stadium bekend worden gemaakt.