Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Jeugdspelers laten zich zien op laatste training

De selectie van Feyenoord heeft woensdagochtend de laatste groepstraining van het seizoen afgewerkt. Daags voor de afsluitende oefenwedstrijd tegen vv Alblasserdam stond trainer Mario Been met een uitgedunde spelersgroep op Varkenoord. Een groot deel van de Feyenoorders ontbrak vanwege interlandverplichtingen, waardoor Been zijn selectie aanvulde met de A-junioren Bruno Martins Indi en Shabir Isoufi.
Middenvelder Isoufi trainde voor het eerst mee met het eerste elftal van de Rotterdamse club, verdediger Martins Indi deed dat al vaker. Beide A-junioren sleepten dit seizoen met Feyenoord onder 19 de landstitel in de wacht en stonden woensdagochtend onder meer met WK-ganger Jon Dahl Tomasson op het veld. De Deense aanvaller toonde zich tijdens de laatste training van het seizoen even fel en fanatiek als altijd.



Been sloot de training af met enkele partijvormen, waaraan ook Dani Fernández deelnam. De Spaanse verdediger raakte aan het begin van het seizoen geblesseerd aan zijn knie en speelde sindsdien geen wedstrijd meer voor Feyenoord, maar liet woensdagochtend zien goed op de weg terug te zijn.



Feyenoord sluit donderdagavond het seizoen af met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Alblasserdam. De Rotterdammers gaan op bezoek bij de amateurvereniging waar oud-Feyenoorder Danny Buijs begon met voetballen en nog steeds als vrijwilliger actief is. Alblasserdam tegen Feyenoord begint om 19.00 uur.