Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het laatste Feyenoord Magazine van het seizoen zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het vijfde nummer van de derde jaargang komen met Adil Auassar en Ruben Schaken de eerste twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen uitgebreid aan het woord. De twee vrienden vertellen aan de hand van zeven thema’s die hun kans van slagen mede gaan bepalen over hun verwachtingen bij Feyenoord.
Verder kijkt Erwin Koeman in de nieuwe editie van Feyenoord Magazine voor het eerst uitgebreid terug op zijn periode als trainer in De Kuip. Koeman, die het als bondscoach van Hongarije op 5 juni in een oefeninterland opneemt tegen het Nederlands elftal, vertelt openhartig over de mooie en minder mooie momenten die hij in De Kuip beleefde.

Daarnaast deze maand in Feyenoord Magazine: een vaartocht met de talenten Kermit Erasmus en Kamohelo Mokotjo die beiden het afgelopen seizoen werden uitgeleend aan Excelsior, vier kenners blikken terug op het seizoen 2009/2010, Giovanni van Bronckhorst en Jon Dahl Tomasson kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen Nederland en Denemarken op 14 juni, een bezoek aan oud-speler Peter Ressel in België en een reportage over de familie Ras die al bijna dertig jaar op Varkenoord woont. Uiteraard is er ook plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord en Foto en zijn verhaal, naast de columns van Jan Boskamp, Alex Pastoor en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.