Fanshop
Fanshop

Feyenoord in voorbereiding naar Zeeland

Naast het trainingskamp in Portugal slaat Feyenoord komende zomer ter voorbereiding op het seizoen 2010/2011 ook haar tenten dichter bij huis op. Trainer Mario Been reist maandag 12 juli met zijn selectie voor een meerdaags trainingskamp af naar Zeeland, waar op woensdag 14 juli op het terrein van HSV Hoek een oefenduel met het Zeeuws-elftal op het programma staat. Op zondag 25 juli opent Feyenoord het seizoen officieel met de traditionele openingswedstrijd, tegen het Spaanse Real Mallorca.
Feyenoord start de voorbereiding op zondag 27 juni, wanneer op Varkenoord de eerste twee trainingen van het seizoen op het programma staan. De eerste oefenwedstrijd wordt op zaterdag 3 juli gespeeld, wanneer VVSB in Noordwijkerhout de tegenstander is. De Open Dag vindt plaats op zaterdag 10 juli. Onderdeel van het programma die dag in De Kuip is de broederstrijd tussen de profs van Been en de amateurs van Sportclub Feyenoord.
 
Net als voorgaande jaren gaat Feyenoord in de voorbereiding ook weer op bezoek bij het onlangs als kampioen naar de Topklasse gepromoveerde BVV Barendrecht. Ook met Voorschoten’97, de tweede oefentegenstander komende zomer, heeft Feyenoord een verleden. De Rotterdammers waren sinds 1998 al vijf maal eerder te gast bij de amateurvereniging.   
 
Programma voorbereiding seizoen 2010/2011 (onder voorbehoud):
 
Zondag 27 juni Eerste training
Zaterdag 3 juli VVSB – Feyenoord
Dinsdag 6 juli Voorschoten’97 – Feyenoord
Zaterdag 10 juli Open Dag
  Feyenoord – Sportclub Feyenoord
Maandag 12 juli Start trainingskamp Zeeland
Woensdag 14 juli Zeeuws-elftal – Feyenoord
Zaterdag 17 juli Einde trainingskamp Zeeland
  BVV Barendrecht – Feyenoord
Dinsdag 20 juli FC Dordrecht – Feyenoord
Zondag 25 juli Feyenoord – Real Mallorca
Dinsdag 27 juli Start trainingskamp Portugal
Vrijdag 30 juli Benfica – Feyenoord
Zaterdag 31 juli Aston Villa – Feyenoord
Zondag 1 augustus Einde trainingskamp Portugal