Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Officiële Feyenoord Jaaroverzicht verkrijgbaar

Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht 2009/2010 is sinds afgelopen donderdag te koop in de Feyenoord Fanshops. In het jaaroverzicht wordt in woord en beeld uitgebreid teruggeblikt op het afgelopen seizoen van Feyenoord. Van maand tot maand worden de hoogte- en dieptepunten beschreven en valt te lezen over de vele bijzondere momenten die het voetbaljaar rijk was. Niet alleen trekt uiteraard het volledige competitieverloop voorbij aan de lezer, maar ook is er veel aandacht voor het bekertoernooi en de beroering rond de bekerfinale, het afscheid van Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst, de doorbraak van Stefan de Vrij en de wederopstanding van Ron Vlaar.
Het voorwoord van het Jaaroverzicht is geschreven door Mario Been. Volgens de trainer wordt er weer rekening gehouden met Feyenoord. ‘Dat is wat mij betreft de grootste winst van het seizoen’, schrijft hij. ‘We mogen tevreden zijn met een vierde plek in de eredivisie, een indrukwekkende bekercampagne en plaatsing voor de playoffs van de UEFA Europa League. We zijn er wat mij betreft met zijn allen in geslaagd om er voor te zorgen dat deze mooie club uit Rotterdam-Zuid ondanks de financiële beperkingen terug is in de hoogste regionen van het Nederlandse voetbal.’

Het Feyenoord Jaaroverzicht 2009/2010 is te koop in de Fanshops voor 6,99 euro. Leden van Het Legioen betalen op vertoon van hun Legioen-pas slechts 4,99 euro. Het Jaaroverzicht is ook online te bestellen via de website www.feyenoord-shop.nl.