Fanshop
Fanshop

Feyenoord Magazine op zoek naar foto’s en anekdotes Van Bronckhorst

Feyenoord Magazine staat in de eerstvolgende editie die in juli verschijnt uiteraard uitgebreid stil bij het afscheid van Giovanni van Bronckhorst. De redactie van het clubmagazine is hiervoor op zoek naar foto’s, bijzondere verhalen en anekdotes van supporters die betrekking hebben op Van Bronckhorst. De mooiste en meest bijzondere inzendingen zullen een plaats krijgen in het Feyenoord Magazine van de maand juli. Zowel materiaal uit zijn tijd bij Feyenoord als uit andere periodes is welkom.
Supporters die verhalen of foto’s hebben kunnen die insturen naar feyenoordmagazine@feyenoord.nl. Onder alle inzenders wordt drie keer het officiële Feyenoord Jaaroverzicht seizoen 2009/2010 verloot. Inzenden kan tot en met zondag 20 juni.

Van Bronckhorst kondigde op 12 mei aan dat hij na het WK voetbal in Zuid-Afrika afscheid neemt als profvoetballer. Feyenoord biedt Van Bronckhorst op 25 juli a.s. een afscheidsduel aan tegen Real Mallorca. Het nieuwe Feyenoord Magazine, waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan het afscheid van de verdediger, komt in de week voorafgaand aan die wedstrijd uit.