Fanshop
Fanshop

Feyenoord onder 14 besluit seizoen met oefenzege op IFC

Feyenoord onder 14 heeft woensdagavond het seizoen 2009/2010 afgesloten met een ruime zege in de oefenwedstrijd tegen IFC C1. De Rotterdammers waren in Hendrik-Ido-Ambacht met 0-9 te sterk voor het jeugdelftal van de amateur-partner van Feyenoord. Het oefenduel had een bijzondere achtergrond, zo vertelde trainer Rob Kurvers. ‘Wij wilden graag tegen IFC spelen, omdat onze voormalige speler Robin van der Sman daar nu voetbalt. Hij begon dit seizoen bij ons, maar keerde wegens privé omstandigheden terug naar IFC.’
IFC bood Feyenoord in een aantrekkelijke wedstrijd met name in de eerste prima partij, al wisten de Rotterdammers wel twee keer tot scoren te komen tot de rust. In de tweede helft gooide Feyenoord, dat alvast twee nieuwe spelers voor het komende seizoen verwelkomde, het tempo omhoog en kon zo uitlopen naar een ruime zege.
 
Het duel tussen IFC C1 en Feyenoord O/14 betekende de laatste wedstrijd van de gehele profopleiding van het seizoen. Zaterdag staat voor alle spelers van de opleiding nog wel een fitheidtest op het programma. Aanstaande dinsdag zal het seizoen met een gezamenlijke activiteit worden afgesloten.
 
IFC – Feyenoord onder 14 0-9
Scoreverloop:
32’ 0-1 Yalamoglu
34’ 0-2 Liefden
46’ 0-3 Albertus
53’ 0-4 Proost
58’ 0-5 Da Silva
63’ 0-6 Liefden
64’ 0-7 Ulusoy
65’ 0-8 Ulusoy
68’ 0-9 e.d.
 
Opstelling Feyenoord O/14: Van der Hoek; Ulusoy, Knoester, Yalamoglu, Gronsveld; De Vos, Da Silva, Van der Pijl; Lenzini, Manusama en Liefden.