Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord heropent inschrijving voor amateurverenigingen

Amateurclubs kunnen zich vanaf dinsdag (vandaag) weer aanmelden om Amateur-partner van Feyenoord te worden. Sinds de club in 2007 met dit initiatief startte verbonden 203 verenigingen afkomstig uit geheel Nederland zich aan Feyenoord. Samen met de partners onderneemt of organiseert Feyenoord verschillende activiteiten. Daarnaast kunnen leden van Amateur-partners gebruik maken van speciale aanbiedingen en thuiswedstrijden in De Kuip bezoeken.
Met ingang van het nieuwe seizoen maakt het project waarbij Feyenoord samenwerkt met amateurclubs onderdeel uit van ‘Feyenoord in de Samenleving’, de verzamelnaam voor alle maatschappelijke activiteiten van de club. Middels het samenwerkingsverband met amateurverenigingen zet Feyenoord zich in voor de breedtesport, zowel lokaal, regionaal als landelijk. De focus ligt daarbij evenals bij de andere maatschappelijk projecten van Feyenoord op de jeugd.

Verenigingen die een partnerschap met Feyenoord afsluiten kunnen hun (potentiële) leden nodige voordelen bieden. Zo kunnen jeugdleden deelnemen aan het Feyenoord Jeugdproject, dat altijd afgesloten wordt met het bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord. Ook worden vrijwilligers van de partners elk seizoen een keer uitgenodigd om te gast te zijn in De Kuip. Activiteiten van Feyenoord kunnen ook op locatie plaats vinden. Een partnerschap met Feyenoord kost de verenigingen geen geld. Alleen veldvoetbalverenigingen kunnen partner van Feyenoord worden.

Clubbestuurders die interesse hebben om met hun vereniging officieel Amateur-partner van Feyenoord te worden kunnen het formulier dat via onderstaande link te bereiken is invullen. Na ontvangst van de gevraagde gegevens wordt een overeenkomst opgesteld die aan de verenigingen wordt toegezonden. Na ondertekening mag een vereniging zich officieel Amateur-partner van Feyenoord noemen en kan het direct profiteren van de voordelen die het partnerschap biedt.

Aanmeldingsformulier Officieel Amateur-partner van Feyenoord