Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Pupillen sluiten seizoen af met onderling toernooi

De Voetbalschool van Feyenoord Academy heeft woensdagmiddag het seizoen officieel afgesloten. De spelers van Feyenoord onder 13 tot en met Feyenoord onder 8 speelden op het kunstgras op Varkenoord een onderling toernooi, waarbij ook alle trainers van de Voetbalschool aanwezig waren. ‘Het is een mooie afsluiting van een seizoen waarin de jongens met veel plezier hebben gevoetbald’, zei Feyenoords Hoofd jeugdopleiding Stanley Brard. ‘De jongens staan nog één keer op het veld en hebben daarna vakantie tot begin augustus.’


De onderlinge partijtjes werden gespeeld onder toeziend oog van vele ouders. Daarnaast vingen de jonge Feyenoorders tijdens de wedstrijden al geregeld de walmen op van pannenkoeken, die in de kantine op Varkenoord door vrijwilligers voor hen werden gebakken. Want na afloop van het toernooi stonden er voor alle talenten pannenkoeken klaar, wat voor een feestelijk einde van het seizoen zorgde.



Dinsdag sloot de Profopleiding van Feyenoord Academy, die wordt gevormd door de elftallen Feyenoord onder 19 tot en met Feyenoord onder 14, het seizoen al af met een onderling toernooi en barbecue. De spelers van Feyenoord O/19 en Feyenoord O/18 zijn op 19 juli de eersten die beginnen met de voorbereiding op het seizoen 2010/2011. De andere teams starten in de weken erna aan het nieuwe voetbaljaar.