Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Varkenoord vroeg open voor eerste trainingsdag

Feyenoord-supporters die in het bezit zijn van een gratis toegangskaart voor de ochtendsessie van de eerste trainingsdag kunnen vroeg terecht op Varkenoord. Het sportcomplex opent aanstaande zondag 27 juni al om 09.30 uur haar poorten, zodat supporters ruim de tijd hebben een plaats uit te zoeken rondom het hoofdveld, waar Feyenoord-trainer Mario Been en zijn spelers om 10.30 uur de eerste training ter voorbereiding op het seizoen 2010/2011 starten.
Feyenoord roept alle supporters die de eerste training willen bezoeken op om met het openbaar vervoer te komen. Supporters die toch met de auto komen, kunnen parkeren op P5 en P6. De parkeerplaatsen P2, P3 en P4 zijn niet toegankelijk voor publiek. Op het gedeelte van P5 tussen de winkels en de woonhuizen (P5 a/b) geldt betaald parkeren. Op het gedeelte van P5 dat hierbuiten ligt (P5 c) en op P6 kunnen supporters gratis parkeren. De Fanshop bij het stadion is op de dag van de eerste training vanaf 9.00 uur geopend. De nieuwe Puma-collectie, waaronder de nieuwe tenues van Feyenoord, is dan voor het eerst te koop.

Het voorhanden en/of in bezit hebben van vuurwerk en/of fakkels is niet toegestaan. Op en rondom het terrein geldt een geheel alcoholverbod, met uitzondering van de aangegeven gebieden.