Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord start tweede week voorbereiding

De selectie van Feyenoord heeft maandagochtend de week geopend met een groepstraining. De spelers van trainer Mario Been werkten eerst op trainingscomplex Varkenoord onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg een conditieonderdeel af, waarna er in De Kuip verder werd getraind. Been liet zijn spelers onder meer een positiespel spelen en sloot af met een partij elf tegen elf.



Onder de aanwezige spelers waren ook Stefan de Vrij en Leroy Fer. De Vrij moest afgelopen zaterdag tijdens het met 0-10 gewonnen oefenduel met Topklasser VVSB nog verstek laten gaan omdat hij ziek was, maar trainde maandag weer voluit mee. Fer bleef in Noordwijkerhout eveneens aan de kant, vanwege lichte liesklachten. De middenvelder trainde maandag gewoon mee, maar ging tijdens de afsluitende partijvorm wel iets eerder naar de kant.



De volgende groepstraining van Feyenoord staat dinsdagochtend om 11.30 uur op het programma. Vervolgens vertrekken de Rotterdammers naar Voorschoten, waar om 17.00 uur wordt afgetrapt voor het tweede oefenduel van de voorbereiding op het seizoen 2010/2011. Tegenstander is Voorschoten’97.