Fanshop
Fanshop

Smolov onder de indruk van Feyenoord

Fedor Smolov trainde tot aan het duel met Voorschoten pas twee keer mee met de selectie van Feyenoord, maar was desondanks tot de rust de meest productieve speler aan Rotterdamse zijde met twee doelpunten. De Rus keek daarom met een grote glimlach terug op zijn eerste optreden in het rood-wit van Feyenoord. ‘Ik ben heel erg blij met mijn twee doelpunten, het is belangrijk dat ik een goede indruk heb gemaakt’, zei hij.
De aanvaller was de afgelopen dagen onder de indruk geraakt van Feyenoord. Niet alleen van het stadion, maar ook van de ploeg waarmee hij twee keer op het trainingsveld stond. ‘Feyenoord heeft een jong team. Dat is goed voor mij omdat ik ook een jonge speler ben, zodat ik goed geholpen ben door de rest. Ik ben heel tevreden over mijn verblijf in Rotterdam tot nu toe.’

Smolov noemt zichzelf een speler die het beste als tweede spits uit de voeten kan. ‘Dat is mijn beste positie, maar ik kan ook als spits uit de voeten’, zei hij. Smolov keert in principe woensdag terug naar Rusland, waarmee zijn kennismakingperiode ten einde is.