Fanshop
Fanshop

Feyenoord handtekeningenshirt zaterdag verkrijgbaar

Het Feyenoord handtekeningenshirt is aanstaande zaterdag tijdens de Open Dag voor het eerst verkrijgbaar. Op de achterzijde van het nieuwe rode shirt, dat zowel in volwassen- als kindermaten te koop is, staan alle namen van de spelers van de selectie afgedrukt, met ruimte voor een handtekening. Het is shirt is normaal gesproken verkrijgbaar voor € 10,00, maar tijdens de Open Dag geldt een eenmalige actie. Bij aankoop van het Open Dag-tasje voor 5 euro bedraagt de aanschafprijs van het handtekeningenshirt eveneens slechts 5 euro.
Jonge supporters van Feyenoord die zaterdag het handtekeningenshirt aanschaffen maken bovendien kans op mooie prijzen. Door een foto in te sturen van het shirt met zoveel mogelijk handtekeningen erop naar marketing@feyenoord.nl, maken zij kans om de nieuwe Feyenoord Juniorreporter te worden voor de Kameraadjes Krant en een speler van de selectie te interviewen! Tevens wordt er drie keer een Feyenoord fanpakket weggegeven. Foto’s kunnen tot 31 augustus ingestuurd worden. Met de winnaars wordt na die datum contact opgenomen.

Tijdens de Open Dag is op diverse locaties in en om De Kuip tevens het traditionele Open Dag tasje verkrijgbaar, met daarin de presentatiegids, een spelersposter, een fotoset en een sleutelhanger. Ook de gehele nieuwe Puma collectie is uiteraard beschikbaar, waaronder de nieuwe uit- en thuistenues van Feyenoord.