Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Tropische temperaturen tijdens groepstraining

De selectie van Feyenoord heeft vrijdagochtend onder tropische omstandigheden een groepstraining afgewerkt. Op het trainingsveld op Varkenoord ging de temperatuur ondanks het vroege aanvangstijdstip van 9.45 uur al snel richting de dertig graden Celsius. In de hitte startte het grootste deel van de selectie de training met een pittig conditieonderdeel onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg.


Een aantal spelers, waaronder Sekou Cissé en Leroy Fer, volgden tegelijkertijd een alternatief programma met hersteltrainer Marcel Cas. De aanvaller en de middenvelder sloten hun training af met een langdurige conditietraining, terwijl de rest van de spelersgroep een grote partijvorm speelde.



De volgende groepstraining staat voor aanstaande maandag op het programma. De ploeg van trainer Mario Been traint die dag om 16.00 uur voor het eerst op de velden van SV Sluis tijdens het trainingskamp in Zeeland. Aanstaande zaterdag neemt Feyenoord het tijdens de Open Dag eerst nog op tegen het eerste elftal van Sportclub Feyenoord.