Fanshop
Fanshop

Open Dag officieel van start

Feyenoords jaarlijkse Open Dag is zaterdagochtend onder grote publieke belangstelling van start gegaan. Nog voordat om 11.00 uur de poorten van De Kuip openden, stonden rondom het stadion al duizenden supporters te wachten om naar binnen te gaan. Eenmaal op het stadionterrein zocht een deel van het legioen direct de tribunes op, om maar verzekerd te zijn van een mooie plaats tijdens het binnenprogramma dat aan het begin van de middag op het veld van De Kuip van start zal gaan.

Veruit de meeste supporters kozen ervoor om deel te nemen aan tal van activiteiten op de buitenring rondom het stadion.Zo werden er op het Scoren op Zuid-Court fanatieke voetbalwedstrijdjes gespeeld, terwijl even verderop bij de podiumwagen van ASR het Hand in hand doorlopend klonk. Feyenoords hoofdsponsor is op de Open Dag een zoektocht gestart naar de grootste Feyenoord-fan en het zingen van het supporterslied maakt daar onderdeel van uit.


Vanaf half twee start in De Kuip het binnenprogramma, wat onder meer bestaat uit de spelerspresentatie, optredens van artiesten en een wedstrijd tussen Feyenoord en het eerste elftal van Sportclub Feyenoord. Vervolgens zal het buitenprogramma verder gaan en de spelers op meerdere plaatsen in het stadion handtekeningen uitdelen.