Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord rekent op goed gevulde Kuip voor afscheid Gio

Feyenoord wil Giovanni van Bronckhorst zondag een prachtig afscheid aanbieden. Daarom hoopt de club zo veel mogelijk toeschouwers te kunnen begroeten voor het duel met het Spaanse Real Mallorca, Gio’s laatste als actief voetballer. ‘Na zo’n geweldige carrière verdient Gio bij zijn afscheid een zo vol mogelijke Kuip’, laat trainer Mario Been optekenen. ‘Voor ons wordt het de eerste grote test, dus we zijn dubbel gebrand om er een mooie happening van te maken.’
Met Real Mallorca heeft Feyenoord zondag een pittige tegenstander. De Spaanse club die sinds deze zomer getraind wordt door de Deense voetballegende Michael Laudrup en in de Kameroener Pierre Webo zijn bekendste speler heeft, eindigde afgelopen seizoen als vijfde van de Primera Division, vlak achter de traditionele topclubs.

Zoals bij elk openingsduel wordt ook Feyenoord-Real Mallorca weer omlijst met de jaarlijkse reünie van oud-spelers en de traditionele minuut stilte voor de oud-Feyenoorders en supporters die gedurende het afgelopen jaar zijn overleden.

Directe link naar kaartverkoop Feyenoord-Mallorca.