Fanshop
Fanshop

Komst Smolov aanstaande

Fedor Smolov komt Feyenoord op zeer korte termijn versterken. De Russische jeugdinternational meldt zich naar alle waarschijnlijkheid aanstaande vrijdag in Rotterdam in het bezit van een werkvergunning. ‘In dat geval zou hij komende zondag tegen Real Mallorca eventueel mee kunnen spelen’, zei trainer Mario Been dinsdagavond na afloop van het oefenduel met FC Dordrecht. Smolov speelde tijdens zijn kennismakingsperiode in Rotterdam al mee met Feyenoord in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Voorschoten’97 en scoorde bij die gelegenheid twee keer.
Jon Dahl Tomasson zal aanstaande zondag bij de afscheidswedstrijd van Giovanni van Bronckhorst ook weer in De Kuip aanwezig zijn. De Deense aanvaller zal echter nog niet meespelen in het duel met Real Mallorca. Tomasson liep tijdens het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika een bovenbeenblessure op en zal eerst moeten herstellen.

Been sprak dinsdagavond de hoop uit dat hij de komende dagen Karim El Ahmadi en Sekou Cissé weer kan begroeten tijdens de groepstraining. Beide spelers waren dinsdagavond wel aanwezig in Dordrecht, maar vanwege lichte klachten niet inzetbaar.