Fanshop
Fanshop

Nieuw seizoen Feyenoord TV van start

Feyenoord TV gaat maandag (vandaag) weer van start. Het clubprogramma begint deze week met dagelijkse uitzendingen op Eredivisie Live. De eerste uitzending staat maandag in het teken van het trainingskamp van Feyenoord in Spanje. Naast een uitgebreide sfeerreportage is er ook plaats voor beelden en reacties van de wedstrijden tegen Benfica en Aston Villa. Voormalig Feyenoord-doelman Jesper Hoogendoorn wordt de vaste presentator van het clubprogramma.
In de eerste week van het nieuwe seizoen van het clubprogramma is er verder onder meer aandacht voor het afscheid van Giovanni van Bronckhorst en Fred Blankemeijer en zijn er interviews met Mario Been, Fedor Smolov en Michael Lumb. Op zaterdag wordt er uitgebreid vooruitgeblikt op de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord, thuis tegen FC Utrecht.

Feyenoord TV wordt op werkdagen om 19.20 en om 22.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live en op zaterdag om 17.20 uur. Op zaterdag wordt tevens één van de doordeweekse uitzendingen herhaald op TV Rijnmond.