Fanshop
Fanshop

Feyenoord – Roda JC op woensdagavond 22 september

Het duel in de derde ronde van het toernooi om de KNVB beker tussen Feyenoord en Roda JC is vastgesteld voor woensdagavond 22 september. De wedstrijd in De Kuip tegen de Limburgers vangt aan om 20.45 uur. De laatste keer dat beide ploegen in het bekertoernooi tegenover elkaar stonden was tijdens het seizoen 2007/2008. De Rotterdammers versloegen destijds in de eindstrijd Roda JC met 2-0 en sleepten daarmee de KNVB beker in de wacht.
In de derde ronde van het toernooi om de KNVB beker stromen naast de 27 winnaars van de tweede ronde ook de 36 deelnemende betaaldvoetbalorganisaties in, evenals de degradant uit de Jupiler League. De zes betaald voetbalclubs die zich hebben geplaatst voor Europees voetbal komen niet tegen elkaar uit.

Kaarten voor de bekerwedstrijd tegen Roda JC gaan op dinsdag 17 augustus in de verkoop, exclusief voor leden van Het Legioen. Vanaf donderdag 19 augustus kunnen ook niet-leden van Het Legioen kaarten voor dit duel kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro. Seizoenkaarthouders hebben al toegang tot de wedstrijd tegen Roda JC, omdat het de eerste thuiswedstrijd in het bekertoernooi betreft.