Fanshop
Fanshop

Mis niets van de competitiestart

De competitie staat op het punt te beginnen met aanstaande zondag de eerste wedstrijd tegen FC Utrecht in De Kuip. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar en geldt een clubkaartverplichting (2:1), clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen en seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen. Klik hier voor meer informatie over prijzen en beschikbare vakken.
Met de seizoenkaart 2010-2011 bent u zondag sowieso verzekerd van uw plaats in De Kuip. De seizoenkaart biedt vanaf dit seizoen meer voordelen. Zo heeft een seizoenkaarthouder toegang tot de eerste thuiswedstrijd in de Europa League op 19 of 26 augustus en de bekerwedstrijd tegen Roda JC op 22 september. Daarnaast treedt een seizoenkaarthouder automatisch toe tot Het Legioen.

Zondag is het tot aan het begin van de wedstrijd mogelijk om een seizoenkaart aan te vragen en zo verzekerd te zijn van een plaats bij de competitiestart tegen FC Utrecht. Klik hier voor meer informatie over de seizoenkaart 2010-2011. Het duel tussen Feyenoord en FC Utrecht wordt zondag om 14.30 uur gespeeld.