Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Inschrijving nieuwe Amateur-partners sluit 1 september

Amateurclubs die zich als Amateur-partner aan Feyenoord willen verbinden, kunnen zich hiervoor tot 1 september aanstaande inschrijven. Het project Amateur-partners vormt voor Feyenoord een middel om de banden met supporters en voetballiefhebbers in geheel Nederland aan te halen. Verenigingen die officieel Amateur-partner van Feyenoord zijn hebben geen enkele financiële verplichting jegens Feyenoord, maar ontvangen wel tal van voordelen. Sinds de inschrijving werd heropend heeft Feyenoord al ruim dertig nieuwe aanmeldingen ontvangen, van onder meer Harkemase Boys uit Harkema, sv Robur uit Goes, VFC uit Vlaardingen en sc Zuiderpark uit Rotterdam.
Amateur-partners van Feyenoord hebben onder meer het exclusieve recht op deelname aan het Feyenoord Jeugdproject, waarbij de hele jeugdafdeling een keer per seizoen gratis een thuiswedstrijd van Feyenoord kan bijwonen. Ook worden alle vrijwilligers van de clubs één keer per seizoen uitgenodigd bij een thuiswedstrijd van Feyenoord.

Amateur-partners hebben ook het exclusieve recht om ‘Feyenoord op Locatie’ te organiseren, een Feyenoord-dag waarop zijn inbegrepen Feyenoord on Tour, twee oefenwedstrijden tegen jeugdteams en een forumavond voor leden, sponsors en andere belangstellenden met de aanwezigheid van verschillende Feyenoord-prominenten. Feyenoord organiseerde voor de Amateur-partners ook al eens een trainersdag, waarbij trainers van de verenigingen in discussie konden gaan met de trainers van Feyenoord. Bestuursleden van de partners waren te gast van de seizoenopeningen.

Inschrijven als Amateur-partner van Feyenoord kan via deze pagina.

Indien het aanmelden via de website niet lukt, kunnen de gevraagde gegevens ook gemaild worden aan [email protected].