Fanshop
Fanshop

Verplichte aanmelding kaarthouders gele zijde en vak Z voor thuisduel met AA Gent

Seizoenkaarthouders van de vakken Q/QQ, R/RR, S, T/TT, U/UU en de vakken X 1 t/m 4 en Z 1t/m 4 kunnen zich vanaf woensdagochtend (morgen) aanmelden, als zij 19 augustus de thuiswedstrijd tegen AA Gent willen bijwonen. Aanmelding is absoluut noodzakelijk, omdat voor deze supporters een alternatieve plek in het stadion moet worden gevonden. Dit aangezien Feyenoord voor deze wedstrijd van de UEFA opdracht heeft gekregen genoemde vakken geheel leeg te houden. Deze ingrijpende maatregel is een sanctie die aan de club is opgelegd naar aanleiding van ongeregeldheden tijdens de thuiswedstrijd tegen Lech Poznan in december 2008. Het gaat alles bij elkaar om ruim 12.500 plaatsen.

Aanmeldingsprocedure
Aanmelding voor de wedstrijd tegen AA Gent (aanvang 19.15 uur) kan vanaf woensdagochtend 11 augustus 09.00 uur tot uiterlijk maandag 16 augustus 23.59 uur via de Feyenoord Online Ticketshop. Deze is te bereiken via de link op www.feyenoord.nl/tickets. Hier staat vanaf dinsdagavond tevens meer informatie over de aanmeldingsprocedure. Doordat een seizoenkaarthouder direct bij de eigen aanmelding ook maximaal acht andere kaarthouders kan aanmelden, kunnen bevriende kaarthouders ook bij de herindeling voor deze wedstrijd zo veel mogelijk bij elkaar worden geplaatst.

Let op: seizoenkaarthouders van de genoemde vakken die zich niet tijdig aanmelden, kunnen de wedstrijd dus niet bezoeken!

Het ticketingsysteem van Feyenoord kan een operatie als deze alleen verwerken indien deze gepaard gaat met een financiƫle transactie van minimaal 10 cent. Tijdens de aanmelding moet helaas dan ook 10 cent betaald worden door elke seizoenkaarthouder. De (onbedoelde) opbrengst zal Feyenoord schenken aan haar goede doelenpartner het Sophia Kinderziekenhuis.

Geen losse verkoop meer, nog wel seizoenkaarten
De verwachting is dat, op de leeg te houden vakken na, het stadion volledig vol is na de herplaatsing van de kaarthouders van de gele zijde en vak Z. Dit betekent dat er zeer waarschijnlijk geen kaarten meer in de losse verkoop gaan voor de wedstrijd tegen AA Gent. Supporters die dezer dagen nog een seizoenkaart kopen kunnen in principe nog wel geplaatst worden voor het thuisduel met de vicekampioen van Belgiƫ.

Feyenoord betreurt het uiteraard dat deze hele operatie nodig is en biedt seizoenkaarthouders excuses aan voor de overlast die dit met zich meebrengt. Tegelijkertijd wijst ze er nogmaals op dat alle maatregelen een gevolg zijn van wangedrag in het stadion. Directie, staf en spelers roepen iedereen dan ook nogmaals op zich in en rond het stadion te gedragen. Waarvoor bij voorbaat dank.