Fanshop
Fanshop

Tomasson volledig terug bij groep op drukbezochte training

Jon Dahl Tomasson heeft woensdag de volledige groepstraining hervat bij Feyenoord. De Deense aanvaller sloot zich tijdens een drukbezochte oefensessie op Varkenoord weer bij de groep aan, nadat hij afgelopen maandag voor het eerst sinds het herstel van zijn bovenbeenblessure al deels met de groep in actie kwam. ‘Hij is er weer helemaal bij’, zei trainer Mario Been woensdag na afloop.
 
Vanwege het ontbreken van Ron Vlaar, Leroy Fer, Karim El Ahmadi, Erwin Mulder, Diego Biseswar en Michael Lumb die allen internationale verplichtingen hebben en Georginio Wijnaldum die een tandheelkundige ingreep heeft ondergaan, begroette Been een groep van in totaal 16 spelers op het trainingsveld. Voor hen stond het grootste deel van de oefensessie in het teken van een partijvorm op klein veld. De oefensessie werd afgesloten met een loopoefening onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg. Sekou Cissé trainde individueel met hersteltrainer Marcel Cas.
 
 
De selectie traint donderdag nog één keer op Varkenoord, voordat voor de oefensessie van vrijdag wordt uitgeweken naar Woudestein. Feyenoord zal zich op het kunstgras in het stadion van Excelsior voorbereiden op de uitwedstrijd van zondag tegen de ploeg van trainer Alex Pastoor. De oefensessie op Woudestein begint om 12.30 uur.